OBJAVITE

masineialati

O nama

 

masineialati.ba
 je internet prodavnica nastala iz ljubavi prema alatima, u septembru 2013. godine, a iza svega stoji firma Partner D.o.o. koja već 20 godina posluje. Za veoma kratak period smo prikupili veliki broj zadovoljnih kupaca koji su postali naše stalne mušterije bilo da se radi o hobi ili profesionalnim majstorima. Trudimo se da sve naše kupce prvenstveno posavjetujemo o pravom izboru alata koji bi zadovoljio njihove potrebe. Često obavljujemo akcijske i promotivne artikle po veoma povoljnim cijenama, čijom kupovinom se ostvaruju značajne uštede. Ponudu alata svakodnevno širimo u cilju da obezbjedimo kupovinu svega potrebnog na jednom mjestu.

 
 
Kontakt:
065/883-888 (mob/Viber)
055/425-888 (tel/fax)
info@masineialati.ba
 
Adresa:
Partner D.o.o.
P. J. Broj 1 Mašine i alati
Stefana Dečanskog br. 12
76300 Bijeljina
 
PIB: 400323470009
JIB: 4400323470009
Broj registarskog uloška: FI-421/92 Osnovni sud u Bijeljini
 
 
NAŠ TIM
 
PLAĆANJE
Gotovinsko plaćanje - Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju (dostavi) narudžbe
 
Virman/uplata na žiro-račun - Plaćanje po predračunu možete izvršiti na naš račun u banci. Kada prilikom zaključenja narudžbe izaberete način plaćanja po predračunu, dobićete podatke na koji račun treba da izvršite plaćanje. Takođe, nas možete pozvati i zatražiti da vam pošaljemo predračun.
 
Karticama jednokratno - Plaćanje Maestro, Visa, American Express, Diners i MasterCard karticama bilo koje banke.
Karticama do 12 rata - Intesa Sanpaolo Banka – Visa Inspire kartica
Karticama do 24 rate - Unicredit banka
Karticama do 36 rata - Sparkasse bank – MasterCard Shop&Fun kartica, BBI banka – Visa kupovna kartica, Sberbank BH – Kartica na rate – Cash Card i Raiffeisen bank – VISA Magic Card
 
 
SIGURNOST PLAĆANJA
Sve transakcije karticama su osigurane od strane Multipay-a i SSL sertifikata stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.
 
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i Multipay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
 
           
 
DOSTAVA
Svu robu kupljenu preko naše internet prodavnice šaljemo brzom poštom bilo gdje u Bosni i Hercegovini. Robu takođe možete preuzeti u našem prodajnom objektu u Bijeljini, ul. Stefana Dečanskog br. 12.
 
Dostava je besplatna za narudžbe preko 200 KM, za narudžbe ispod tog iznosa je 5 KM.
 
 
POVRAT ROBE - 100% GARANCIJA
Svu robu kupljenu kod nas koju standardno držimo na lageru možete da vratite u roku od 15 dana od kupovine i mi Vam vraćamo novac (na tekući račun) bez ijednog pitanja. Osnovni uslov je da je roba nekorištena i u originalnom pakovanju. Robu koju ne držimo standardno na lageru, nije moguće vratiti. Kupac snosi troškove povrata robe do nas.


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije